18.- Reeivindicacions pacífiques de la ciutadania i del col.lectiu professional docent i personal educatiu.-

1.- La nostra iniciativa catalana ja porta 25 anys des de la fundació de CERADAI, a més avui per avui s’ha sumat la crisi econòmica acompanyada d’un cert malestar general i d’una visió crítica en la forma de l’administració de recursos. En aquest sentit abans de congelar, retallar sous i eliminar ajuts a les famílies. Es fa necessari vetllar pel profit dels nostres recursos.

2.- És hora més que mai de fomentar la societat, per a què dongui més suport a les famílies, ho contempla el marc actual de la Llei d’Educació de Catalunya (LEC), més que mai hem de descarregar a l’escola/institut d’allò que és propi de la mateixa societat, a la fi que la família sigui el motor de l’educació i les escoles i instituts es centrin en l’ensenyament amb els suport dels pares i les mares. Donant així suport a la demanda educativa actual.

3.- Tot això amb els ajuts necessaris que els professionals de l’ensenyaments, els centres educatius i més concretament les famílies precisen.

4.- Hi han recursos i ajuts que poden generar-se de forma gratuïta i així hi són en el nostre entorn familiar i educatiu. A més dels serveis de fundacions, associacions, biblioteques… Hi han situacions de trobada per a compartir coneixements, iniciatives, serveis i ajuts d’associacions que acompanyen a les persones amb més dificultats.

Per això aquestes jornades i aquest curs es basen en les competències i en les persones i professionals que volen compartir recursos, experiències metodològiques  i a la vegada proposar estratègies constructives efectives dins dels nostres centres i serveis educatius en el territori amb la col·laboració de les associacions i altres institucions dins del nostre repte educatiu i a la vegada de l’ensenyament del nostre país.

Cadascú ha d’assumir el seu paper i entre la cooperació de tots,

TOTS HI GUANYAREM

T’esperem al curs Remeis

info@cooperis.cat

Més que un curs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *