05.- Per a obtenir el certificat. Què he de fer?

“””j * RmS)))….

Què he de fer per a obtenir el certificat de 30 hores?

CURS R.E.M.E.I.S.

Octubre-novembre de 2011

Remeis a l’aprenentatge sol, amb ajuda i en la cooperació.-

EL PRIMER CURS ON EL PERSONAL PARTICIPANT DECIDEIX EL QUAN I EL QUE VOL APRENDRE A LA FI DE MILLORAR PER COMPETÈNCIES

01.- Qui es pot matricular?

Estàs exercint en el present curs en un centre educatiu de Catalunya. Per tant tens adjudicada una adreça professional          @xtec.cat

O bé en cas contrari si estàs a les llistes de la Borsa de treball i/o bé tens al dia les titulacions  per a exercir la docència en l’ensenyament obligatòri i/o postobligatòri (escolarizació educació bàsica 03 a 18 anys)

02.- Cal assistir a totes les sessions de l’IMET i a les altres sessions fins a completar totes les hores.-

Primer assistiràs al nucli de les sis jornades del mes d’octubre:

05, 06,19,20,25 i  26 de 18,00 a 21 hores

Després elegiràs de forma opcional amb concert previ de la teva assistència a altres activitats que tot seguit s’especifiquen, fins a completar el temps total requerit.

Finalment en un sol foli per les dues cares presentaràs internament i de forma confidencial per via digital info@cooperis.cat un Full de Ruta a l’Aula i al Centre,(F.R.A.C.) on exposaràs per apartats:

A.- Els teus interessos i les teves necessitats com a docent.

B.- Aspectes de coneixements pràctics del curs que més t’han ajudat

C.- El full d’aplicació a l’aula en la millora . Sigui en l’orientació tutorial i del PAT, en la millora de les entrevistes familiars o en altres aspectes de l’atenció docent que tu creguis oportú plantejar.

D.- La teva avaluació del curs i del procés F.R.A.C. amb els punts forts, febles, les desavantatges i les teves oportunitats.

Tot seguit exposem el temps d’assistència al curs:

A.- TEMPS D’ASSISTÈNCIA OBLIGADA . Cada dia assenyalat a la seu de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) sols les sis tardes dels dies 05, 06,19, 20, 25 i 26 d’octubre intervencions a partir de les 18 fins les 21 hores.

Total 18 hores

B.- TEMPS OPCIONAL SEGONS ELS TEUS INTERESSOS FINS A COMPLIR EL TOTAL DE LES 30 HORES.

I.- TEMPS CONCERTAT PRÈVIAMENT abans de les sessions o després de les mateixes.

II.- També es pot assistir el dia 21 d’octubre a les 17 hores hi ha una taula rodona al mateix I.M.E.T. al voltant dels aniversaris: 50 anys del Club Maginet, 25 anys de CERADAI de Catalunya i dels 15 anys de la mort del periodista Josep Maria Tarrasa, creador del Maginet. Activitat de 100 minuts de duració.

Una mica d’història i les commemoracions per a potenciar la solidaritat a l’escola i a l’institut, a més d’orientar a les famílies cap a les entitats de la ciutat.

III.- SESSIONS OPTATIVES ALS ESTUDIS DE RÀDIO entre els mesos d’octubre i de novembre, amb concert previ d’assistència a elegir d’un ventall de 24 hores:

Visualitza la imatge a mida completa

En els estudis de ràdios SPSP de Tarragona amb sessions opcionals els dijous dies 13 d’octubre (de 18 a 21 hores), 27  (de 18 a 21 hores) d’octubre, 03,10,17 i 24 de novembre (de 18 a 21 hores) i els estudis de ràdio  Falset els tercers dissabtes de mes, els dies 15 d’octubre i 19 de novembre de 16 a 17 hores i visita pràctica organitzada de museus de Bellmunt i de Marçà de 17 a 19 hores de com usar la llengua en les visites dels museus.

En els estudis de ràdio treballarem les competències al voltant de les habilitats d’interacció verbal per afavorir el desenvolupament del llenguatge i les habilitats mentals d’aprendre a aprendre a comunicar-se i les metodologies al voltant del discurs oral col.loquial  i radiofònic.

Drets: Estar matriculat/ada al curs implica el dret a tota la informació i documentació digital i a més si és del teu interès tens el dret a aportar dades i comunicats de les teves vivències docents a la fi de ser publicades a les actes finals. A més tens dret a veu i vot a les propostes de convivència democràtica activa que es poden plantejar en el mateix curs i suggerir iniciatives a les quals et sents vinculat de fora del curs.

“””j * rMs)))….

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *