09.- Drets dels ponents de salut, de justícia i altres.-

Consideracions generals.

Les jornades són de participació voluntària amb afany de donar-se a conèixer , intercanviar innovacions educatives, amb pressupost Zero 000 euros. La seva finalitat és també compartir l’experiència de les comunitats d’aprenentatge i de l’aprenentatge servei. També comprovar amb exemples concrets la profesionalitat de qualitat en l’ensenyament.  En conclusió afavorir el diàleg societat- família, la seva responsabilitat en l’educació  i la seva necessària implicació en l’ensenyament.

 Instruccions per al personal ponent:

1.- Tota persona qualificada i/o professional ponent rebrà un certificat acreditatiu per la seva aportació en el mateix dia de la seva intervenció i un diploma de record al final de les jornades.

2.- Les intervencions seran d’un màxim de 30 minuts. En el cas d’aportar un PPT la intervenció pot durar fins a 45 minuts.

3.- Les persones, professionals i entitats podran aportar documents de suport, PPT o altres referències digitals en PDF o DOC i es farà difusió general. A més es pot facilitar la relació dels serveis que ofereixen i les dades de contacte.

4.- En el cas d’aportar el contingut de la ponència en modalitat article, es farà un dossier registrat al dipòsit legal i es proposarà com a publicacions modalitat revista. A més es farà també la proposta de difusió respectant els drets d’autor/a en e-Catalunya i altres mitjans de comunicació digital de les administracions públiques i entitats privades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *