05.-Cerquem respostes a les nostres preguntes.-

Les preocupacions recollides en les passades jornades RIMAD octubre 2010 i així durant l’any en programes de ràdio, tallers i conferències interactives són:

L’educació és més amplia i afecta a la societat i a la família i l’ensenyament està mes implicat en l’escola i l’institut.

Els temes que més preocupen a la ciutadania (professorat, families i altres professionals i la ciutadania en general) són:

LA SEXUALITAT, EL CONSUM (Audiovisual, alimentació, jocs i joguines), LA DROGA, LA SALUT, EL COS, LA JUSTÍCIA, ELS RECURSOS I AJUTS A LES FAMÍLIES, L’APRENETATGE AUTÒNOM I LA CONVIVÈNCIA A L’ESCOLA/INSTITUT I A CASA.

    TENS PREGUNTES, TENIM RESPOSTES

 cadirade5potes

RESERVA LA PLAÇA, APUNTA’T

AL CURS I A LES PRIMERES JORNADES REMEIS.-

info@cooperis.cat

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *