07.- Drets i normes del personal assistent.-

Valors i instruccions per al personal assistent:

1.- Les sessions de les jornades són obertes al públic, tenen reserva sols el professorat matriculat i les persones de famílies i d’associacions inscrites amb la reserva prèvia.

2.- Les persones qualificades amb estudis universitaris, inscrites a la borsa de treball o personal docent en actiu poden matricular-se i rebran si compleixen els requisits previstos, un certificat de 30 hores amb reconeixement del Departament d’Ensenyament com a activitat de formació permanent organitzada per CERADAI.

2.1.- Els requisits legals per a obtenir el certificat és assistir el 80% de les 30 hores i després d’acabar el curs presentar el Full de Ruta a l’Aula i al Centre (F.R.A.C.), un full per dues cares de l’aplicació en el seu lloc de treball dels continguts de les jornades. Aquest full és intern i confidencial.

2.2.- Les aportacions del Full de Ruta a l’Aula i al Centre podran ser difoses amb el permís per escrit dels autors/es en format de conclusions com a publicació de comunicacions, amb tots els efectes de dipòsit legal i dels drets d’autoria  ©.

3.- En cada sessió els participants poden fer preguntes per escrit i si el temps ho permet es podran fer preguntes o curtes aportacions orals i escrites.

4.- El comitè Científic decidirà en casos de conflicte i en situacions de dilemes o de dubtes.

Per qualsevol suggeriment, consideració o disponibilitat escriu a:

info@cooperis.cat

Gràcies per la teva col.laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *