08.- Drets dels ponents d’ensenyament: docents (@xtec.cat).-

Les jornades són de participació voluntària amb afany de donar-se a conèixer , d’intercanviar innovacions educatives d’experiències pedagò-giques , projectes, recursos, estratègies……

Les jornades tenen pressupost Zero 000 euros.

La seva finalitat és també compartir l’experiència de les comunitats d’aprenentatge i de l’aprenentatge servei.

En conclusió afavorir el diàleg societat- família i la seva implicació d’aquestes  en l’educació que és més amplia a l’ensenyament. En el reconeixement a la tasca professional de la docència i amb testimonis del professorat com de les iniciatives personals i col.lectives de l’alumnat.

Instruccions per al personal ponent:

1.- Tota persona qualificada i/o professional ponent rebrà un certificat acreditatiu per la seva aportació en el mateix de la seva intervenció i un diploma de record al final de les jornades.

2.- Els professionals que treballen en el Departament d’Ensenyament rebran un certificat d’impartir un curs organitzat per CERADAI amb el temps de la intervenció.

3.- Les intervencions seran d’un màxim de 20 minuts. En el cas d’aportar un PPT la intervenció pot durar fins a 30 minuts.

4.- Les persones, professionals i entitats podran aportar documents de suport, PPT o altres referències digitals en PDF o DOC i es farà difusió general. A més es pot facilitar la relació dels seus serveis que ofereixen i les dades de contacte.

5.- En el cas d’aportar el contingut de la ponència en modalitat article, es farà un dossier registrat al dipòsit legal i es proposarà que consti com a publicacions modalitat revista. A més es farà la proposta de difusió respectant els drets d’autor/a en e-Catalunya i altres mitjans de comunicació digital de les administracions públiques i entitats privades.  Especificant l’autoria, el contingut i la font de la difusió jornades Remeis per CERADAI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *