1.- Què tenim al nostre entorn com a suport a les famílies i al professorat?
Entitats i recursos que donen suport a les famílies en el territori
La presentació del primer Club per a la Interpretació de l’Autonomia dels Aprenentatges CLUBIAS i constitutció del Comitè Científic.
Situacions que afavoreixen la construcció de criteris a la ciutadania a l’hora d’elegir recursos gratuïts i de fàcil accès dins de l’entorn territorial.
2.- Com funciona a la pràctica el nostre sistema educatiu?
Quin paper té l’escola/institut en l’actualitat?
La garantia de l’èxit dels aprenentatges, la pluralitat dels ritmes i de les velocitats i més concretment el sistema avaluatiu per resultats competencials.
Les adaptacions curriculars i els PI. El paper del professorat i de la col.laboració de la família. El diàleg societat- família i escola/institut.
3.- Quins són els Remeis que afavoreixen la plural autonomia de les famílies, dels centres educatius, de les associacions i dels recursos de l’entorn i el més important l’autonomia, l’autodeterminació i l’emancipació de l’alumnat?
Els Remeis. 12 Remeis com a conclusió de 30 anys de trajectòria amb moments òptims i moments amb dificultats.
Ens centrarem en els Remeis a les famílies, a l’entorn social i cultural, en el suport al professorat i en altres aspectes com el consum audiovisual, la salut i altres d’accès fàcil per a la ciutadania.
4.- Quins són el Recursos, les Experiències Metodològiques i les Estratègies d’Inclusió Social més significatives entre altres que encara estan a l’anonimat i es portem a terme amb bons resultats?
T’invitem a llegir el nostre programa.
http://blocs.xtec.cat/aprenremeis