Una altra opció és un menú de treball al restaurant de l’hotel Ciutat de Tarragona.
En aquesta opció de luxe, el qui seu té el risc de quedar-se sedentari per una hora com a mínim.
La fitxa federativa és de 25 euros (IVA inclòs).
Es pot escollir entre.
Entrants, principals i postres.
Anem a exposar-te les possibilitats:
ENTRANTS a escollir:
Amanida Caesar. Amanida de fruits vermells amb encenalls de mousse de foie. Carpaccio de vedella amb violetes confitades i encenalls de parmesà. Tortelloni de ceps amb olivada d’anxoves. pebrots del piquillo farcits de marisc amb coulis de calamar. Canelons de verduretes brassejades amb beixamel romescada i gambes.
Principals a escollir:
Entrecot de vedella al grill. fricandó d’orada amb cloïsses. calamarcets al grill i infusió d’oli amb julivert. pollastre farcit sobre coulis d’estragó. Suprema de bacallà amb muselina d’avellanes. Cansalada planxada sobre trinxat de la cerdanya i salsa de Porto.
Postres a escollir:
Flam de la casa amb gelat de caramel i flor de sal. Pastís tatín amb biscuit de vainilla. Semi fred esponjós de xocolata. Crema catalana amb pinya caramelitzada. Xarrup de cassís amb suc de taronja. crêpe de xocolata amb salsa after eight i gelat de taronja.
Condicions: entrant, principal i postres a escollir, comú per a tot el grup.
Pa, Vi (D.O. catalunya), Aigua Mineral i Café inclòs.