Vine a ballar el Dia Internacional de la Dansa 2012, dissabte 29 d’abril

NOTÍCIA IMPORTANT !!!

Apunta’t a ballar el 29 d’abril! Ajuda’ns a mostrar-li a la resta de la  ciutadania que la dansa és un bon pla, que és molt diversa i molt rica -entre d’altres coses- per la seva quantitat d’estils, i que hi ha molta gent que la practica i la gaudeix. APRÈN la coreo del teu estil + la coreo final grupal, o només la coreo grupal, tu esculls. Serà una gran festa, no pots faltar !!!

Vine a ballar el Dia Internacional de la Dansa 2012. Escull el teu estil from APdC on Vimeo.

En aquest vídeo podràs veure tota l’acció i escollir l’estil que vols ballar. Al segon vídeo podràs aprendre la coreografia del teu estil PAS a PAS i la corografia grupal!

Ara aprèn la coreo PAS a PAS:

Vine a ballar el Dia Internacional de la Dansa 2012. Aprèn la coreografia pas a pas from APdC on Vimeo.

Com serà l’acció?
Serà una acció multitudinària ballada i oberta a la participació de tothom, en la qual es trobin representats la gran majoria d’estils de dansa: clàssic, contemporani, jazz, hip-hop, claqué/percussió corporal, flamenc, bollywood, danses tradicionals catalanes, Breakdance, Lindy Hop, Dansa del ventre,…
Es durà a terme diumenge 29 d’abril a la tarda, en un espai públic i emblemàtic del centre de Barcelona: la Plaça de la Catedral de Barcelona. Hi haurà dos passis: a les 17.30h i a les 18.00h (d’entre 10 i 15 min. de durada cada un). Després hi ha hurà una xocolatada per als participants.
Durarà entre 10 i 15 minuts i estarà dividida en 4 parts:
Entrada a la plaça; coreografies de diferents estils (cada estil té 4 compassos de 8 temps): cada grup balla la coreografia del seu estil mentre els demés segueixen unes pautes (? Black Violin “Brandenburg”); lectura del missatge; i coreografia grupal molt senzilla que fan tots els participants (? Gloria Gaynor “I will survive”).

Què has de fer per a participar?
És molt senzill! Pots participar a la coreografia del teu estil i a la final, o bé, només a la coreografia final, tu esculls. Pots participar individualment o amb un grup d’alumnes, companys, etc., com més siguem, més visibilitat donarem a la dansa!

·Per a participar a la coreografia d’un dels estils + coreo final grupal:
-Podràs aprendre la coreografia per vídeo.
-Es necessari venir a l’ assaig general: 29 d’abril a les 15.30h.
-El dia de l’acció cal venir vestit de color BLANC o BEIGE.
-Envia un e-mail a projectes@dansacat.org, especificant l’estil que vols ballar, i et contactarem per donar-te més detalls.
·Si vols participar només en la coreografia final grupal:
-Podràs aprendre la coreografia per vídeo.
-Es necessari venir a l’ assaig general: 29 d’abril
a les 15.30h.
-El dia de l’acció cal venir vestit de color BLANC o BEIGE.

-Cal que ens enviïs un e-mail a projectes@dansacat.org i et contactarem per donar-te més detalls.


Si tens algun dubte escriu-nos a projectes@dansacat.org

No ho dubtis, apunta’t, serà una gran festa!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà