Amb la música encara ens podem imaginar un món sense països com ens cantava John Lennon en la seva cançó “Imagine”, cançó que ha esdevingut un himne a la pau:  “Imagine there’s no countries”. La música és un instrument que ens permet relacionar-nos sense problemes de cultura, de religió, de raça, de color, de llengua… Potser encara podem  imaginar i somiar que això passarà algun dia en altres àmbits de la nostra estimada i complicada societat.

Aquí teniu un exemple de fusió entre entre el famenc i la música india amb instruments tradicionals de la India com el “sitar” i  la “tabla” fusionats amb la guitarra i el “cajón”. “The Beatles” ja fa temps que van introduir el sitar en una de les seves cançons “Norwegian Wood”, també “The Rolling Stones” en la seva cançó “Paint It Black”.  

Indialucia – rumba – Raag \’n\’ Ole – HQ