XXXIX CROS VILA D’ARBECA. MEMORIAL RAMON BELLMUNT

0

El passat diumenge dia 2 de febrer molts alumnes de la nostra ZER van participar al Cros que es va fer a la vila d’Arbeca tot demostrant el seu esperit d’esforç i superació. Allí van realitzar curses d’atletisme en funció de la seva edat des de babys fins a alevins la nostra ZER va estar molt ben representada!!
Els més petits van recórrer un circuit especial i els prebenjamins un circuit reduït. Pel que fa a benjamins i alevins la distància a córrer estava compresa entre els 700 fins als 1500 metres.

Felicitar a tots els que hi van participar!!

Deixo aquest enllaç on es poden consultar les classificacions finals.

http://www.xtec.cat/ceipalbirka/Web_Escola/Classificacions.html

unnamed

Rudolph play

1

Dear families,
Aquí us deixo un petit detall del que vam veure i viure el dia que vam anar a veure el teatre en anglès, de l’obra Rudolph, va ser tot una obra, ens ho vam passar d’allò més bé!!!

Click to play this Smilebox scrapbook
Create your own scrapbook - Powered by Smilebox
Create your own digital scrapbook

Celebrating Halloween!!

2

Dear families,

Durant aquesta setmana tots els alumnes de la zer han estat treballant la festa de Halloween. Els més petits han fet màscares de pumpkins, els alumnes de cicle inicial han fet un fet un petit un conte d’una pumpkin molt divertida i especial i els de cice mitjà i superior s’han encarregat de decorar terroríficament les entrades de les escoles, amb personatges molt temorosos de Halloween.
Aquí us deixem un petit resum del que tot s’ha fet!!

Click to play this Smilebox scrapbook
Create your own scrapbook - Powered by Smilebox
Personalize a scrapbooking design

Here comes the Autumn!!

2

Here comes the Autumn!

Hi families!!

Els alumnes de cicle mitjà i cicle superior de la Zer han fet un “autumn wall display”, un mural de la tardor, on han treballat tot el vocabulari relacionat amb la tardor: els animals, els colors, els menjars, la roba, els esports i les festes, que se celebren en aquesta estació de l’any, com la Castanyada i el Halloween. Els alumnes han sigut els propis creadors de les frases explicatives de cada element de la tardor i ells mateixos han buscat per Internet les imatges que volien incloure en el seu walldisplay.
Amb aquestes imatges us podeu fer cinc cèntims de com han quedat aquests walldisplays!!

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Personalize your own picture slideshow

OuR PrOjEcTs!!!

0

Els alumnes de primària han fet un projecte per unitat. Cada un d’ells, està lligat amb una altra assignatura com ara science, maths, literature… Esperem que us agradi!

Spider

0

Amb els alumnes de Cicle Mitjà, hem fet unes spiders a la classe d’anglès per decorar les portes de les habitacions!!! Us deixem unes imatges perquè pogueu veure el resultat.

Little Rabbit

0

Amb els alumnes d’EI ja hem fet l’últim mural del nou conte “Little Rabbit”. Us deixem unes fotografíes perquè ho vegueu! Esperem que us agradi.
Mummy, come back! a Snake!!!

The Treasure Island

0

Aquest cop hem anat amb els/les alumnes més grans de la nostra ZER, els alumnes de 4t, 5è i 6è. Hem treballat previament l’obra a l’escola utilitzant cançons i fitxes relacionades amb el tema. Ens ho vam passar molt bé i fins i tot els vam fer preguntes en anglès als actors!!!!!

Click to play this Smilebox photo album
Create your own photo album - Powered by Smilebox
Make a photo album

Snow White

0

Els alumnes de 1r, 2n i 3r van anar a veure l’obra de teatre Snow White a les Borges Blanques. Una de les nostres alumnes de 3r, l’Anna, va pujar a l’escenari i ho va fer d’alló més bé!!! Ens va agradar molt l’actuació dels natius que la van representar.

The Monster

0

Els més petits de la ZER han fet un mural relacionat amb el nou conte d’anglès. Aquí en deixem una mostra.

The Monster had:
– four eyes
– four noses
– four mouths
– four arms
– four hands
– four legs
– four feet

Enjoy it!!

Go to Top