Pinocchio

Dins del XVI Programa Comarcal de Suport a l’Educació a l’Urgell el passat 24 de novembre, vàrem assistir a la representació “Pinocchio”, al teatre Ateneu de Tàrrega.

fotos SE Urgell

Aquest article ha estat publicat en Música i teatre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 respostes a Pinocchio

 1. La classe dels astronautes de Preixens diu:

  L’Abril ens diu “Que li va agradar molt l’obra del Pinocchio”. La Rosi ens comenta que “el titella del Pinotxo, de la guineu i del gat estaven molt ben fetes”. L’Alejandro ens explica que “em va encantar la història del Pinotxo”. A L’Aimar també li va agradar molt el titella. El Màxim ens diu que li va fer molta gràcia quan el gat i la guineu es van ficar a còrrer al costat del Pinotxo.

 2. Ninette diu:

  Hola, sóc la Ninette de l’escola de Preixens l’obra de teatre no em va agradar massa perquè era per a nenes més grans. Però els actors eren molt bons i l’escenari estava molt ben fet. M’ho vaig passar molt bé!!!

 3. Judit diu:

  Hola, sóc la Judit de l’escola de Preixens em va agradar molt l’obra de teatre, el Pinotxo estava molt ben fet i els actors eren molt bons!!!

 4. Mariona diu:

  Quan va començar el teatre m’ho vaig passar molt be.

  El Pinotxo va ser molt divertit.

  Hi van posar musica tranqil·la i forta i parlaven amb italià, això em va semblar curiós.

 5. Marc diu:

  Hola sóc el Marc.

  A mi lo que m’ha agradat més ha sigut el Pinotxo .Perquè tenia el cap molt divertit i tot el cos de fusta com ha de ser. No em va agradar del tot perquè era una mica soso i parlaven en italià, l’escenari era molt bonic, no m’hi vaig fixar molt amb la cançó però va ser una mica avorrida.

 6. Aina diu:

  Quan va començar el teatre m’ho vaig passar molt bé. El Pinotxo va ser molt divertit.
  Hi van posar musica tranquil·la i també forta.

 7. Martí diu:

  Hola amics i amigues,

  no en va agradar massa, perquè parlaven en italià i era una mica complicat.

  La meva nota és un 6,

  Martí

 8. Erik diu:

  Hola,

  no em va agradar molt, perquè era amb italià.

  La meva nota és un 7.

  Erik

 9. Aina diu:

  Hola ZER,

  a mi no em va agradar gaire, perquè estava tot a les fosques i parlaven en italià. Lo que em va agradar més és el moviment que feien els actors amb el Pinotxo.

  La meva nota es un 6!!

  Aina

 10. Gerard diu:

  Hola nois i noies,

  l’obra del “Pinocchio” no em va agradar molt, perquè parlaven en italià, també era molt fosc i la música era massa tranquil•la.

  Els actors eren molt bons i molt ràpids en canviar d’escenari, però el Pinotxo era molt senzill.
  La meva nota és un:5 🙁

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *