Sortida Balaguer.

El divendres 30 d’octubre vam anar a Balaguer i vam visitar:

AGRAÏMENTS als monitors i a les monitores que vàrem tenir als tres llocs.

Aquest article ha estat publicat en Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

20 respostes a Sortida Balaguer.

 1. Anabel diu:

  Anabel:Em va encantar l’excursió sobretot EL CLUB DE TENIS DE BALAGUER.;-) 🙂

 2. La classe dels astronautes de Preixens diu:

  A la classe dels petits de Preixens els hi va agradar molt la sortida. El Màxim li va agradar pujar a l’autobús, veure les plantes com la menta i jugar a tennis. A l’Alejandro li va encantar que li donessin una planta que es diu siempreviva. A l’Abril li va agradar el monestir de les Franqueses.

 3. Aarón diu:

  Aarón: M’ho vaig passar molt be perquè vaig tornar a estar amb els amics. Em va agradar molt la pista de tennis. 😉 🙁 :-O

 4. Marc diu:

  Hola sóc el Marc.
  A mi el que em va agradar més va ser el tennis i també el Monestir de les Franqueses.

 5. Judit diu:

  Hola, sóc la Judit de l’escola de Preixens, el que em va agradar més va ser anar al club de tennis amb els meus companys. Les instal·lacions em van agradar molt però jugar em va agradar més.

 6. Mariona i Aina diu:

  El que més ens va agradar va ser anar al tennis i poder jugar. Al Monestir de les Franqueses vam aprendre moltes coses interessants i al Pàmies ens van donar una planta amb moltes propietats per la salut.

 7. La classe dels astronautes de Puigverd diu:

  A la Xènia i al Martí els hi va agradar la visita al monestir i jugar amb la “Petita”. Al Sergi li van agradar les plantes. A l’Albert va gaudir molt al club de tennis. Al Xavi li va agradar quan va tirar la pilota a fora de la pista.

 8. Aina diu:

  Hola amics i amigues,

  M’ho vaig passar molt bé sobre tot al monestir de santa Maria de les Franqueses i a l’hort. A vosaltres també us va agradar?

  La meva nota és un 10.

 9. Martí diu:

  Hola amics i amigues.

  M’ ho vaig passat molt bé!

  La meva nota és un 10.

 10. Izan diu:

  Hola amics i amigues,

  Què us va agradar?

  Jo era al metge.

 11. Erik diu:

  Hola

  m’ho he passat molt bé.
  Ara sé que la planta més bona és la flor elèctrica.
  La meva nota és un 10.

 12. Gerard diu:

  Hola nois i noies…

  El dia de Balaguer va ser molt xulo!!!, el monestir va ser molt impressionant i també el club de tennis.

  El que em va agradar més van ser les instal·lacions del club de tennis i també l’empresa familiar Pàmies Hortícoles.

  I a vosaltres que os va agradar més????

  La meva nota es un: 10!!! 🙂

 13. Marisol diu:

  Hola,

  Aquesta sortida em va agradar molt, i no és perquè fos al meu poble!

  La vaig trobar molt ben organitzada i completa. Varem poder aprendre coses sobre els que ens aporten les plantes i l’energia solar (medi natural), el que ens diuen els edificis, com el monestir de Santa Maria de les Franqueses (medi social), caminar i contemplar el camp a la tardor i practicar alguns conceptes del tennis (educació física).

  A més a més va fer un dia execel·lent i el vàrem poder compartir!

 14. Maria :) diu:

  M’ho vaig passar molt bé. Quan vam anar a l’hort del Pàmies, la planta que em va agradar més va ser la Kalanchoe ,em va agradar tant que vaig comprar la flor per la meva àvia amb càncer. També el club de tennis ens van regalar una pilota de tennis a tots!!!!!
  Fins aviat 😉

 15. Paula diu:

  Em va agradar molt quan vam jugar a tennis i vaig aprendre moltes coses al monestir. 😉

 16. Aya:) diu:

  Hola zer del sio;).
  M’ha agradat molt la excursió.
  El meu lloc preferit ha sigut el Pàmies i el club de tennis, on ens han regalat una pilota. Espero que us hagi agradat la excursió.
  Adeu;)

 17. victor :) diu:

  Hola!
  Em va agradar molt el club de tennis.
  Vaig arribar una mica tard i no vaig poder veure com es coia la truita però segur que estava boníssima.
  A les Franquesses hi havia moltíssimes marques dels picapedrers.Vaig omplir el full i encara n’hi havia més. Quanta gent hi va treballar?:)

  :

 18. Izan Torra diu:

  Hola,
  El que més hem va agradar de l’excursió de la Castanyada va ser el club de tennis perquè
  ens van regalar una pilota de tennis.
  No hem va agradar gaire provar les plantes,hem feia por.
  Fins aviat!!!(: (;

 19. Aroa Pujol diu:

  Hola
  Em va agradar molt l’excursió. Me’n recordo que al Pàmies vam aprendre molt sobre de les plantes. Al Monestir de les Franqueses hi vam arribar després d’una caminata llarga però va valer molt la pena, perquè ens van ensenyar moltes coses. Finalment, al club de tennis vam poder jugar una mica. El tennis és un esport que m’encanta, a vegades hi jugo amb el meu cosí. Adéu 🙂

 20. Joan diu:

  M’ha agradat mol l’excursió, sobretot jugar amb les raquetes al CTB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *