Educació en valors

Curs 2016/2017

  • Infantil

AMANIDA DE VALORS

Ja fa 5 anys que a la ZER El Sió, treballem els valors a infantil en una classe específica, un aprenentatge centrat en els valors.
L’amanida de valors està formada per: Les bones maneres, el respecte, la paciència, la solidaritat, l’amistat, l’alegria i la bellesa, són els valors que treballem durant el curs a partir diferents activitats d’aprenentatge. Experimentem i descobrim els valors a través de contes, música, dansa, imatges i coneixent una persona sàvia en valors, una d’aquestes persones és Mahatma Gandhi que el proper dia 30 de gener, celebrarem el dia de la Pau i no Violència escolar, coincidint amb la seva mort.
Us deixem imatges del treball fet el primer trimestre del curs 2016-17.

(properament)

  • Primària

ÀMBIT D’EDUCACIÓ EN VALORS

Aquests àmbit inclou l’Àrea d’Educació en Valors i Cultura Religiosa.El treball d’aquest àmbit, inclou tres grans parts aquest curs 2016-2017.

Un primer projecte o unitat didàctica, és sobre les emocions. A partir del llibre “Emocionari” ens endinsem en el món de les emocions, les coneixem i mirem com es gestionen. Durant el primer trimestre hem treballat “LA FELICITAT”, el segon trimestre treballarem “LA TRISTESA” i al tercer trimestre “LA SORPRESA”. Cada curs el nostre alumnat coneixerà tres emocions. Les activitats d’aprenentatge són variades, com lectures, comprensió lectora, vídeos de reflexions, música, manualitats, una diversitat d’activitats per descobrir i conèixer les emocions.

El segon projecte de curs, són LES FESTES TRADICIONALS DE CATALUNYA. Aquests curs coneixem les festes de Nadal i Setmana Santa.

El tercer projecte o unitat didàctica, és sobre el l’art Romànic Català. Pas a pas, des de la planta fins a la teulada, interior i exterior dels edificis romànics, anem coneixem aquest art tan important a casa nostra

Us deixem unes imatges dels treballs fets fins ara en aquest àmbit.

(properament)