PRODUCTE FINAL!

Com en tot projecte, cal saber què volem investigar, com ho volem fer i què volem arribar a aconseguir. Per tant, com a producte final del nostre projecte i perquè els nens puguessin endur-se’n un petit recull de tot el que havien après, van fer un lapbook amb els temes més treballats.

Una activitat molt engrescadora i emocionant per als nens va ser poder ensenyar als seus pares tot el que havien treballat al llarg del projecte. I una tarda, els pares van poder entrar a l’escola i veure la gran exposició que havien preparat els seus fills/es per a ells.

També va poder venir a explicar-nos els seus coneixements sobre el tema un expert en aquesta màteria, en Jordi Camarassa, amb el Digiplanetarium. On vam poder visualitzar dins d’un planetari molts dels continguts que havíem treballat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *