Com podem fer poesia sense escriure? La veu dels alumnes

Els preparatius del producte final ens van fer marxar una mica del cronograma que ens havíem marcat, i el final del projecte, és a dir, la inauguració de l’exposició, se’ns va gairebé encavalcar amb les colònies, el final de trimestre i les vacances de Setmana Santa. Això va dificultar que poguéssim fer, com a mínim, una sessió de valoració formal amb l’alumnat, sent aquest un altre dels punts febles a millorar en els propers projectes.

A nivell informal, tanmateix, els alumnes van anar manifestant una motivació creixent envers el projecte, ja que, d’entrada, el tema de la poesia visual no l’acabaven d’entendre, però de seguida es van anar engrescant amb aquesta nova forma d’expressar idees, conceptes, enigmes, jugar amb les paraules, els objectes… En definitiva, una nova forma de mirar la realitat…

Les sortides que es van fer, així com la visita de l’artista, van sorprendre i estimular molt als nens i nenes, que van fer quantitat de preguntes i van agafar moltes idees per a les seves produccions i l’organització de l’exposició final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *