PRODUCTE FINAL!

La creació final depèn del grup on pertanyen.

  • UNIVERS: els grans un Lapbook del tema escollit i, els petits, una maqueta dels planetes del Sistema Solar. Entre tots i totes es crea una maqueta del PLANETA QUE VOLEM.
  • GASTRONOMIA: realització de diferents receptes i compartir-les amb el claustre de professors.
  • NATURA: creació d’un jardí pel pati i la crema de calèndula. L’escrit d’un correu electrònic crític dirigit a les institucions que tenen animals en captivitat (zoo, Aquàrium). S’acaba amb una sortida a un entorn natural amb un esmorzar saludable lliure de plàstics.
  • PAÏSOS I CULTURA: creació d’un plafó informatiu dels països i les cultures que han estudiat del món. És la volta al món passant per 4 països. Acaben amb la realització d’un vídeo on exposen què han après dels 4 països. Es fa un tríptic.

Com a cloenda del projecte interdisciplinari es realitza un vídeo on es posa de manifest què han après els alumnes de les diferents aules envers el tema escollit. Aquesta presentació es penja al bloc i es realitza una Assemblea d’escola per posar-ho en comú.

Al bloc també hi ha el procés de cada branca temàtica (puntes de l’estrella) recollit amb una presentació d’imatges.

Projecte interdisciplinari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *