La veu dels alumnes

smartcapture

Totes  i tots reconeixen que s’ho han passat molt bé i que han après molt.. Han treballat una setmana i mitja de valent,   no hem acabat tot el que ens havien proposat i ho han tingut molt clar…això ho acabarem la propera setmana o l’any que ve.

Quan avui darrer dia del projecte (la propera setmana fem la setmana de l’esport i anem cada dia a la platja, a jugar a bowling, a tennis..), han anar a fer les seves representacions al poble, s’ha vist que havien entès l’edat mitjana, que sabien què passava a cada edifici  i han explicat als turistes que trobàvem al carrer quin treball havien fet.

Han entès molt clarament el procés i l’espina de peix de la classe els ha ajudat molt. Veure el seu producte acabat i que és molt útil per tothom, conèixer llocs de Castelló que els eren desconeguts, treballar amb les tablets i els mòbils i fer-ho bé, demostrar que eren capaços de geolocalitzar  els diferents indrets els ha motivat.

Si volem sentir les seves veus  quan vingueu a fer turisme per Castelló potser trobareu les seves exposicions en català, castellà i anglès i podreu veure les petites representacions que han imaginat.

Això si les nostres veus es queixen que la tecnologia falla, i moltes vegades el wifi i la xarxa ens ha fet esperar massa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *