TOTS JUNTS… CREEM

L’equip impulsor de l’escola Sant Pau està format per dos mestres de cada cicle, a part de tots els membres de l’equip directiu.

Motivats per la temàtica anual de les associacions i el lema “Tots junts…” ens vam engrescar a crear un gran projecte, un autèntic projecte, dels d’ara. Reformulant-nos el que havíem fet fins ara i donant-nos l’oportunitat d’obrir les nostres ments i renovar-nos.

D’aquesta manera, durant les primeres sessions, vam parlar i contrastat opinions, ens vàrem qüestionar allò que fèiem, vàrem llegir alguns articles,… en definitiva, ens vam donar l’oportunitat de crèixer com a mestres, d’ampliar els nostres coneixements i de millorar les nostres metodologies sense oblidar que, no tot el que havíem fet fins ara estava malament. Simplement, la societat ha anat avançant i ens hem preguntat: si la societat canvia, nosaltres hem de seguir amb les mateixes metodologies?

Els mestres també hem d’evolucionar, adaptar-nos als nous temps i guiar-nos per aquells mètodes que funcionen. Per fer aquesta evolució necessitàvem posar-hi, simplement, la primera llavor: les ganes de sortir de la nostra zona de confort!

Equip Impulsor i el nostre referent del CRP.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *