Escola Montserrat

Som les mestres de l’escola Montserrat, de Sant Salvador de Guardiola. La gran majoria del claustre s’ha implicat en el projecte de les XCB com a equip impulsor perquè ja fa uns quants cursos que estem treballant per conèixer metodologies diverses i adequades als nous temps que millorin l’adquisició de les competències del nostres alumnes.

Després d’aprofundir,  durant un parell de cursos,  en el treball cooperatiu i fer-ne una FIC, el curs 17-18 ho vam començar a fer amb el treball per projectes.

Com la majoria de centres el treball per projectes, reptes o centres d’interès ha estat sempre present a l’escola, però no com a una eina base per assolir els aprenentatges. I aquest és el repte !

Des de la formació que vam fer el curs passat vam prendre uns acords que estableixen les bases per implementar el treball per projectes a tota l’escola, tant a nivell  pedagògic, com curricular o d’organització horària (dos mestres a l’aula) i de funcionament (espais per compartir experiències).

Unir-nos a la XCB del nostre territori és un pas endavant per avançar en aquest projecte.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *