Planifiquem la Marató

El projecte de la Marató es desenvolupa a tots els cursos de l’ESO durant la setmana abans de la realització de la Marató de TV3. Per tant, implica aturar les classes normals des de primer fins a quart curs i organitzar espais, aules, alumnat i professorat de tota aquesta etapa educativa. Per la seva dimensió i rellevància, acaba convertint-se en un projecte de centre.

És molt important la tasca prèvia dels docents, amb trobades i reunions per pautar i organitzar i concretar tot el projecte. Tot i que és un projecte transversal a tota l’ESO i es parteix de la temàtica específica de la Marató, en cada curs s’estableix un enfocament concret. S’assigna un equip docent de referència a cada curs per tal de materialitzar cada subprojecte: aulari, recursos materials, activitats d’implementació, productes finals, seguiment, avaluació, etc.

Les imatges que es presenten a continuació, il·lustren el resultat d’aquest procés de planificació en cada curs:

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *