Planificant la tasca dels meteoròlegs

A principis del curs escolar l’equip docent de 1er ESO va planificar els projectes que es desenvoluparien al llarg de l’any. Aquest projecte, Fem de meteoròlegs – Every cloud has a silver lining, es va decidir que es duria a terme a principis del 2n trimestre. Per aquest motiu abans de les vacances de Nadal es va començar a cercar la documentació que ja es tenia de cursos anteriors.

A la tornada de les vacances es va fer una primera trobada amb el professorat implicat tot repartint el material perquè fos revisat per totes les matèries; es va acordar que a part de les tasques ja previstes es podien proposar de noves. En aquesta mateixa reunió es va començar a parlar de les possibles dates en què es podria implementar, proposant-se l’inici el 21 de gener o com a molt tardar el 30.

Una setmana més tard, en una segona trobada, es va planificar el repartiment de les tasques, la incorporació de noves activitats per les matèries de matemàtiques, ciències naturals i ciències socials i, finalment, les dates definitives en què tindria lloc (del 28 de gener fins el 7 de febrer). Així mateix es va parlar sobre com s’avaluaria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *