Valoració dels alumnes de la setmana cultural

Tal com mostra la imatge que presentem a l’inici d’aquest article  podem afirmar que amb el buidatge de l’avaluació feta a primària i a infantil  ens movem en un 80 % de bona valoració, amb un grau de satisfacció entre molt positiu i positiu.

L’ equip impulsor de la nostra escola creu que aquesta experiència ens ajuda a veure que cal replantejar el tipus d’activitats que fem a l’escola, potser val la pena planificar una activitat com aquesta setmana cultural i prescindir d’altres activitats que no són tan significatives ni tenen tan seguiment ni implicació.

Amb aquesta setmana cultural també hem vist el treball de valors i altres qüestions que a vegades en el dia a dia de l’escola no podem observar, com per exemple la relació entre pares, mares i fills davant del joc en família o en grup, l’empatia i la predisposició a ajudar-se els uns al altres per millorar el treball en grup…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *