Organització del grup impulsor

El grup impulsor de l’escola Ramón y Cajal d’Ulldecona s’ha dividit en tres equips de treball: dos per a donar suport a la realització dels projectes La policia, a P4 i Els avenços tecnològics a 5è i el tercer hem elaborat material per a l’avaluació global dels projectes.

El document Indicadors per valorar els projectes es farà extensiu a tot el claustre per tal de reflexionar i, en conseqüència, marcar una línia d’escola en relació als elements bàsics a tenir en compte en el treball per projectes. Aquest document s’implementarà a partir del curs 19/20.

Els apartats a valorar els hem agrupat en les següents fases:

  1. Justificació
  2. Planificació
  3. Coneixements previs
  4. Què volem saber?
  5. Organització
  6. Metodologia
  7. Avaluació final

Abans d’acabar el curs es farà un traspàs de tot el treball fet pel Grup impulsor als membres del claustre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *