Fem d’arquitectes

Ens hem posat a la pell d’un inventor com podria ser Leonardo da Vinci i hem fet diverses proves per avançar tecnològicament s’ha d’anar provant, calculant, recalculant, modificant, ampliant, recercant, descobrint, aprenent, desaprenent, modelant, observant… fins trobar la fi del nostre objectiu.

Els hem proposat un repte sobre arquitectura. Després de comprovar amb el cos del propis alumnes, quina és la millor manera de sostenir-nos de peu i de fer un recordatori de com construïen les cabanes els homes del neolític, els hem proposat el repte: en grups de 4, havien d’aguantar, a quatre dits del terra, el pes de dos diccionaris solament amb l’ajuda d’un paper i una mica de cinta adhesiva si els feia falta.

Poc a poc han anat apropant-se a l’objectiu proposat i hem pogut veure com han fet tot el procés amb motivació, il·lusió i admiració final. Ha estat tot un èxit l’activitat.

Apilem diccionaris per veure de quina manera s’aguanten sense caure amb un full de paper.

Si fem un suport amb quatre potes s’aguantaran els llibres?

Objectiu aconseguit. Visca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *