Per on comencem?

Diuen que l’experiència és un grau, i sí, et dóna uns coneixements i unes habilitats que vas assolint tal com passen els anys, però a mi sempre m’ha agradat la frescor d’iniciar un projecte totalment nou des de zero i lluitar-lo fins al final. En el grup de companys/es de profes comptem amb l’experiència d’altres cursos en l’aplicació de l’aprenentatge servei de M Carmen, Imma, Ferran i Alberto, i amb les ganes d’arribar des de zero fins al final de Neus, Mònica, Núria, Begonya i jo mateixa.

Així doncs, uns mesos abans de presentat l’aprenentatge servei, als dos grups de 3r de l’ESO, ens reunim els dimarts per parlar, proposar, discutir i concloure totes les nostre idees en un cronograma  on representem les tasques necessàries per a realitzar aquest projecte, ordenades temporalment en funció dels recursos disponibles. Aquest cronograma només ens servirà de guia, ja que els protagonistes d’aquest projecte són els i les alumnes, i seran ells i elles les encarregades de decidir el camí a seguir.

Clicant aquest enllaç accedeixes a la carpeta compartida on trobaràs la informació necessària per a desenvolupar l’APS al teu institut.

https://drive.google.com/drive/folders/1oqqZrFe1_0VEOH7yfDcwywMmm3jYYpoc?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *