Projecte “Sota terra” – qui som?

Som un grup de mestres (tutores) de 2n de primària, que hem portat a terme el projecte “Sota terra” amb els nostres grups-classe. 

Ja fa alguns cursos es va fer una programació vertical de les àrees de coneixement del medi social i natural, basant-nos en aquesta programació que té com a punt de referència els continguts que marca el Curriculum de primària,  varem començar a portar a terme el treball per projectes a l’escola (d’això ja en fa 2 cursos). En un principi aquest treball per projectes només englobava les àrees de coneixement del medi i espontàniament s’hi incorporaven petites activitats d’altres àrees. Aquest curs, hem estat treballant per projectes 6 hores setmanals en les quals, el tema principal de cada projecte ha estat basat en els continguts (del curriculum) de les àrees de coneixement del medi natural i social però a més de forma natural ja s’hi han incorporat altres àrees com plàstica, llengua catalana, llengua castellana… S’han anat modificant les programacions de cada un dels treballs per projectes a mesura que les mestres que assisteixen a la formació de Xarxes de competències bàsiques ens han anat transmeten informació i a mesura també que hem anat realitzant el curs de Treball per projectes amb la Montse Jimenez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *