AVALUACIÓ – ELS OFICIS

L’observació ha estat clau en el procés d’avaluació.  Dia  a dia la mestra anava anotant el procés que seguia cada alumne. Des de la participació, actitud, la implicació, fins a l’adquisició dels nous coneixements i l’exposició oral als companys.

Cada alumne ha pogut participar en el projecte al seu ritme i al seu nivell. Entre tots han construït el seu projecte i també, entre tots, l’han pogut exposar a altres cursos. En el moment de preparar l’exposició, cada un triava el que sabia millor i li agradaria explicar. L’exposició oral  ha mostrat la capacitat de cada un de transmetre els seus coneixements i veure si tenia clars uns conceptes clau assolits. El fet de fer-ho conjuntament (en petits grupets) ha ajudat a reafirmar a l’alumne que té facilitat d’expressió i també ha ajudat al que necessita més suport.

Finalment, s’ha passat una rúbrica individual per veure si el projecte els havia agradat o no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *