Projecte “Sota terra”- producte final

El producte final i principal del projecte és una làmpada de tauleta reutilitzada. A mesura que va avançant el projecte i els alumnes van descobrint més sobre els materials i el reciclatge es van prenent decisions sobre com reutilitzar-la. 

Representa un repte des del primer moment ja que la gran pregunta que es fan és: De quantes formes podem reutilitzar una làmpada de tauleta?

Per tal de poder acabar confeccionant aquest producte es va cercar informació de diferents fonts (llibres, google…) i també es fan dues visites que complementen molt bé la informació recollida (visita a la “muntanya de sal de Cardona” i la visita a la deixalleria de Manlleu (proposada pels mateixos alumnes).

Tal i com hem anat explicant també hi ha un altre producte final que és el recull de tota la informació, converses, experimentació, visites…en una “caixa bomba”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *