Projecte “Sota terra”- Avaluació

S’han realitzat diverses activitats d’avaluació durant el projecte tant en petit grup com individuals. Totes les activitats d’avaluació o evidències d’aprenentatge s’han incorporat dins la “caixa bomba”. Una vegada fetes les activitats d’avaluació s’ha fet la posada en comú d’aquestes per aclarir dubtes o perquè els mateixos alumnes reflexionessin sobre els aprenentatges obtinguts, sobre algunes errades …

En les reunions de coordinació entre les tutores s’han acordat diverses activitats d’avaluació que s’han anat incorporant durant el projecte. El fet de tenir molt clars els objectius, els continguts i els criteris d’avaluació des d’un principi ha fet més fàcil la programació d’aquestes activitats. 

A més les mestres han anat obtenint informació a partir de l’observació diària. Això s’ha portat a terme través d’una graella de registre on s’han anat anotant coses menys palpables com l’actitud o el treball en equip. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *