Planificació: “Quilòmetres Solidaris”

La idea de fer un projecte amb aquest títol va sorgir al principi veient la diferència sociocultural que hi ha en diferents llocs del món. Això fa que els alumnes prenguin consciència de la sort que tenim d’haver nascut en un lloc o altre del planeta Terra. Arrel d’això va sorgir la idea de fer un projecte el qual tingués primer una primera part d’investigació sobre la situació sociocultural i econòmica de l’Àfrica, que va ser el continent escollit. Després de la reflexió es va començar a veure el paper que tenen les ONG’s, així com investigar sobre les que actuen concretament sobre l’Àfrica negra.

A partir d’aquí, i per proximitat amb la matèria d’educació física, el professor que portava a terme aquest projecte era especialista d’aquesta matèria, es decideix que el producte final sigui la organització d’una cursa per tal de recaptar diners i donar-los a una ONG, la que acabessin escollint els alumnes. D’aquí va sorgir el títol de “Quilòmetres solidaris”.

Ja ho veieu, aquesta és la planificació general del projecte que hem escollit per documentar en el bloc. Trobareu més detall del treball concret a l’apartat de “Implementació”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *