La veu dels alumnes

Els alumnes en fan una valoració molt positiva. A continuació es mostren algunes de les seves opinions.

“Al principi anàvem una mica perduts, nosaltres érem els que decidíem com fer les coses així que perdíem temps per posar-nos d’acord. Però ha set molt interessant i divertit ja que no acostumem treballar d’aquesta manera. Normalment són els professors els que ens diuen què hem de fer.”

“Jo faria més projectes com aquest, ja que ens ho hem passat bé realitzant-ho. El nostre grup no ha tingut temps d’acabar tot el projecte , no hem sabut organitzar-nos prou i demanaria pel següent treball que hi haguessin més  sessions.”

“Personalment m’agrada aquesta manera de treballar perquè és més dinàmica i a l’alhora més divertida. Crec que d’aquí uns anys aquest informació encara la recordaré perquè de la manera que s’aprèn, és divertida i les coses queden més.”

Adjuntem  uns vídeos on també es recull la opinió en veu dels alumnes.

Els vídeos que us mostrem a continuació  recullen les reflexions de 4 alumnes que han realitzat el projecte codi secret.

[vimeo]https://vimeo.com/345630205[/vimeo]

[vimeo]https://vimeo.com/345533786[/vimeo]

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *