COMENCEM: Menú saludable?

 Planifiquem: PROJECTE MENÚ SALUDABLE 

Iniciem la setmana de l’alimentació a 2n ESO. A  partir d’aquest moment tenen 3 reptes:

 -Com ha de ser una dieta saludable ? (què comporta, ingredients, dietes del món saludables, com combinar-ho amb aliments menys saludable, com fer receptes atractives amb  aliments saludables que d’entrada no ens fan gaire gràcia..)

-Repercussió del certs ingredients: Oli de Palma , Glucosa , Greixos ,Sal, la sacarina… SEGUIR ELS ANNEXOS

-Intoleràncies alimentàries i al·lèrgies

DE QUINA MANERA PODEN RESOLDRE AQUESTES QÜESTIONS? AMB…

-RECERCA INFORMACIÓ.

-XERRADES

-TALLERS (AULA DEL MERCAT DE MANLLEU)

 OBJECTIU FINAL        Quin serà el  PRODUCTE FINAL?                                      Elaboració d’UN MENÚ SALUDABLE I SOSTENIBLE PER ALS ALUMNES DE 1r ESO! 

Per la selecció dels  plats han de tenir en compte  aspectes com:

  • D’on provenen els ingredients escollits (on els han comprat i qui els ha produït).
  • CALDRÀ marcar la procedència a la carta.
  • Si aquests ingredients són de temporada i estan disponible.  
  • Que el menú sigui saludable i sostenible.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *