Planifiquem: PROJECTE MENÚ SALUDABLE
Iniciem la setmana de l’alimentació a 2n ESO. A partir d’aquest moment tenen 3 reptes:
-Com ha de ser una dieta saludable ? (què comporta, ingredients, dietes del món saludables, com combinar-ho amb aliments menys saludable, com fer receptes atractives amb aliments saludables que d’entrada no ens fan gaire gràcia..)
-Repercussió del certs ingredients: Oli de Palma , Glucosa , Greixos ,Sal, la sacarina… SEGUIR ELS ANNEXOS
-Intoleràncies alimentàries i al·lèrgies
DE QUINA MANERA PODEN RESOLDRE AQUESTES QÜESTIONS? AMB…
-RECERCA INFORMACIÓ.
-XERRADES
-TALLERS (AULA DEL MERCAT DE MANLLEU)
OBJECTIU FINAL Quin serà el PRODUCTE FINAL? Elaboració d’UN MENÚ SALUDABLE I SOSTENIBLE PER ALS ALUMNES DE 1r ESO!
Per la selecció dels plats han de tenir en compte aspectes com:
- D’on provenen els ingredients escollits (on els han comprat i qui els ha produït).
- CALDRÀ marcar la procedència a la carta.
- Si aquests ingredients són de temporada i estan disponible.
- Que el menú sigui saludable i sostenible.