metodologia de treball

La manera de treballar el projecte és a  través de fer-nos preguntes i hipòtesis, d’experimentar, fer assajos i comprovacions, etc. Per fer-ne una petita pinzellada: el primer any del projecte s’havia plantat tant planter com llavors. Aquell hivern va nevar i per tant vam començar a plantejar dubtes i a fer-nos preguntes com ara, creixeran si estan coberts de neu, i si fa tant fred…? i d’aquesta manera, a través d’hipòtesis, vam descobrir  que la neu havia provocat  efecte hivernacle i per tant havien crescut.

També es va treballar la mesura de creixement per saber  per exemple com repartir 16 enciams dins la taula de cultiu o quant haurien de mesurar les canyes per aguantar les tomateres, es van documentar diferents possibilitats de germinació i creixement, vam treballar el volum i les fraccions per a posteriorment fer colònia amb plantes aromàtiques, gràfiques a través del pluviòmetre, estudi de les parts de la planta quan hi ha la recollida, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *