qui som

som l’escola pública Quatre Vents de Manlleu, som aproximadament cinc cents alumnes entre infantil i primària i un clauste de més de quaranta mestres. Tenim els grups de dues línies i alguns de tres. Es fa la sisena hora i és un centre amb característiques de complexitat.

Ens considerem un centre innovador. Apliquem una metodologia matemàtica manipulativa, competencial… avalats per el Departament de Matemàtiques de la Universitat de Vic amb una trajectòria de formació de set cursos. Fa deu anys que el centre també està dins el projecte PACBAL de l’escola Estel de Vic (actualment el Departament d’Ensenyament ha reconegut el projecte com a innovador).  També tenim el pla estratègic de la ILEC de llengua del Departament d’Ensenyament. Som Escola Verda i també complementem la  plàstica i les ciències en anglès. Aquest seria un perfil general de l’escola.

La nostra motivació és anar creixent i treballant amb l’assessorament i l’ajuda de la Xarxa de Competències. Amb aquesta formació i la implicació del claustre hem establert el treball per projectes de mica en mica, sobretot a l’àrea de medi i amb la introducció d’altres àrees curriculars.

Resultado de imagen de ESCOLA QUATRE VENTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *