implementació

A l’hora d’implementar el projecte s’ha tingut en complte el que saben i no saben els alumnes a partir de les seves experiències, com cuiden els horts els seus avis,   la modificació de variables (terra, aigua, llum i temperatura) i observar la germinació i el posterior creixement… I un cop s’ha descobert com tenir un hort, característiques, necessitats, planter.. s’ha treballat a partir de les necessitats que s’han anat originant al dia a dia, per exemple, si la fesolera es tomba què podem fer-hi…Què passa dins de l’hort, què és un ecosistema,  hi ha animalons que estudiem a partir d’un microscopi, també s’estudia la matèria..

Altres àrees tenen cabuda dins el projecte. Un exemple és el treball del text instructiu a llengua catalana per poder elaborar colònia amb les plantes aromàtiques recollides a l’hort. I d’aquesta manera les matemàtiques a l’hora de mesurar els volums i colònies per a fer la fragància, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *