PRODUCTE FINAL

El producte final més vivencial i evident pels alumnes és l’exposició o presentació a la resta de companys. Han de superar la vergonya, saber transmetre allò que han après i fer-ho el més atractiu possible. Es preparen prèviament, s’autoavaluen i acordem a traves de rúbriques quina serà la millor manera de fer-ho.

La comunicació oral serà la clau per arrodonir el treball de quasi trimestre i mig. A partir del seu mural expositiu projectat hauran de repartir-se i saber que explica cadascú de forma resumida, clara i concisa

CLIQUEU LA IMATGE PER VEURE EL SUPORT VISUAL QUE TENIEN ELS ALUMNES

Els vídeos i les imatges de la presentació es comparteixen al blog de l’escola perquè tots els alumnes i comunitat educativa incloses les famílies i tingui accés.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *