Qui som

Qui som?

Som una colla de professors i professores que volem consolidar-nos com a equip impulsor del centre INS Voltreganès aplicant el treball per projectes dins de la nostra àrea. Com cada any aquest equip creix i s’incorporen nous professionals amb el repte de fomentar  aquesta forma de treball a l’aula en el nostre centre.

Què volem?

D’una banda volem aprendre amb la metodologia de projectes per anar cap a un model de treball més globalitzat, transversal i competencial,  per tal que els i les nostras alumnes millorin els seus aprenentatges.

Què fem?

Continuem amb els projectes de l’any passat i n’incorporarem de nous, ja que aquest any treballarem per projectes a través de les optatives des de 1 ESO a 3r. Tenim per endavant un gran repte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *