Qui som? Professorat implicat en documental “A l’altra banda de la via”

Som el professorat de les matèries de Llengua catalana, Tecnologia i Moviments migratoris del  GES (Graduat en Educació Secundària) de l’escola d’adults Montseny i formem part de l’equip impulsor de la XCB. hem acompanyat el nostre alumnat del segon nivell en l’elaboració del projecte documental “A l’altra banda de la via”. Aquest és el segon projecte documental que realitzem al nostre centre. Ens vam iniciar  el curs passat amb un projecte documental anomenat “Ment oberta, món obert” on exploràvem i documentàvem diferents experiències migratòries reals.

En aquest nou projecte hem volgut anar enrere en el temps per conèixer la història de la nostra escola i el barri on està ubicada, les “cases barates” de Vic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *