Implementació

El repte incial és produir un curtmetratge partint dels diferents capítols del llibre d’Albert Espinosa Els secrets que mai no t’han explicat.

A partir de la temàtica del capítol que hagin triat, hauran d’elaborar un guió i desenvolupar una història.

El curtmetratge s’anirà desenvolupant a mesura que es vagin resolent les tasques programades.

El projecte treballa principalment continguts específics dels següents àmbits: Tecnològic, artístic i lingüístic.

L’autoregulació dels aprenentatges es farà a través de bases d’orientació, observacions directes,…

Les tasques es documentaran al Drive compartit amb el professorat, seguint les pautes establertes.

Els professors ens hem anat reunint per transformar un crèdit de síntesi en un projecte motivador, contectualitzat i significatiu.  Per fer-ho hem creat un equip impulsor que ha anat treballant al llarg del curs per marcar les directrius del projecte. Un cop donades les línies generals, tot l’equip docent s’ha fet càrrec de les tasques per tal que estiguin ben dissenyades i executades.

Pel que fa als objectius, continguts i competències, a l’inici del projecte, després de la sessió de motivació es compartiran els objectius d’aprenentatge amb els alumnes.

S’ha establert que el professorat fa una funció d’acompanyant al llarg del procés del projecte, oferint suport quan calgui, i vetllant perquè siguin els mateixos alumnes que tirin endavant el seu projecte.

Resta pendent compartir la valoració final un cop realitzat el projecte, perquè és un projecte de síntesi que es realitzarà l’última setmana de curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *