EL PATI COM ESPAI EDUCATIU

La idea de transformar  el pati  venia de quatre anys enrere;  l’equip de mestres vèiem la necessitat de millorar aquest espai de l’escola, perquè oferia poca diversitat  i era poc acollidor, la major part era ciment. També en els seminaris d’Escoles Verdes  es van començar a fer propostes centrades en projectes per a la millora de tots els espais.

Amb tot això, els mestres decidim passar a l’acció. Es decideix crear una comissió, formada per pares i mestres,  i  aquesta  es reuneix periòdicament per tal de decidir com ha de ser el nou espai.  La comissió comparteix la informació amb el claustre i es busquen les dates per dur a terme tot el projecte.

Es creu necessari promoure la socialització, la creativitat, la participació de tots els alumnes i també disposar d’espais de joc lliure i gaudir d’experiències molt més enriquidores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *