Anem a Can Miqueló.

En el desenvolupament dels projectes a l’escola, intentem que almenys una sortida anual estigui relacionada amb el tema del projecte.

Aquest curs, degut a la temàtica proposada, es va decidir fer unes activitats relacionades amb l’univers i els seus elements.

En aquest cas, però, els grups de P4 i P5 van trobar un lloc on poder ampliar el recorregut del seu projecte ja que van treballar molt més profundament el tema de l’univers. En canvi, per a P3, va ser una sortida profitosa però poc connectada amb la realitat del camí del projecte ja que en cap moment vàrem treballar aquest aspecte.

Les excursions es trien a finals de curs de cara al any vinent i fins ara no s’ha contemplat la possibilitat d’anular o canviar la proposta segons quin sigui l’itinterari que desenvolupa el projecte i això fa que moltes vegades la connexió no sigui l’ajustada ni l’esperada per l’adult en el moment que es va plantejar. La por de quedar-nos sense sortida per la poca disponibilitat que hi ha ens fa prendre aquest tipus de decisions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *