DOCUMENTEM EL PROCÉS!

Durant el projecte es va realitzant el seguiment d’aquest a partir d’un diari on es recullen totes les experiències viscudes en relació al camí recorregut.

És un producte final que s’entrega a les famílies a finals del quadrimestre i que mostra tot el viatge fet pels nens i nenes des de l’inici fins al final. No representa un recull de produccions fetes pels infants sinó que representa un recull d’imatges acompanyades d’una breu explicació que posa l’èmfasi en el procés i de com es van adquirint aprenentatges i vivències diferents.

En les explicacions incloem codis QR, petites transcripcions en viu que ajuden a les famílies a complementar allò que visualment tenen al davant. Alhora representa una oportunitat única per a que els nens i nenes puguin aprofitar aquest suport per a explicar a les famílies tot allò que han anat vivint.

Creiem que és un producte molt interessant, el qual, cuidem molt l’estètica, la presentació i la informació transmesa. Observem, any darrera any, com els infants i les famílies viuen amb satisfacció l’entrega de tot el recull i el fet de poder-ho compartir.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *