Avaluació

L’avaluació del projecte es fa mitjançant un seguiment diari de l’alumnat a nivell de treball i d’actitud. La fase d’exploració val un 40% de la nota final i, la fase de realització, un 60%. Es valoren activitats individuals, activitats col·lectives, el dossier, un qüestionari i l’exposició oral. A més, el mateix alumnat duu a terme una autoavaluació en un calc que comparteix amb el professorat on es valora el treball diari, el respecte envers els companys i al material, si s’ha après i si s’ha entregat la feina al dia. A més, tot s’avalua mitjançant rúbriques, sempre compartides amb l’alumnat.

Un 20% d’aquesta nota es té en compte a les matèries de català, castellà i tecnologia, ja que són les matèries implicades en el nostre projecte.

Les evidències d’aprenentatge són variades i van acompanyades de reflexions, escrites i verbals, en què l’alumne pot justificar què ha après i com ho ha après.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *