Producte final

El producte final del projecte El món de la Comunicació és la creació d’un mitjà de comunicació: ràdio, televisió, revista, blog, imitació de programes com telenotícies, magazine. El requisit indispensable per a la realització del projecte és que sigui proper a la seva realitat, és a dir, els demanem que les notícies i reportatges siguin de les nostres contrades.

L’alumnat presenta el projecte als seus companys de classe de manera detallada, ja que els expliquen quines idees inicials van tenir, quina van escollir, quina metodologia han seguit per aconseguir el seu producte final… A més, els projectes es donen a conèixer a les famílies i a la resta de professorat mitjançant una mostra de projectes que organitza el centre el dia del Peguera’s Night.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *