Nyam-nyam; bon profit! – Producte final

En tractar-se d’un projecte trimestral, realitzat amb diferents grups-classe, els productes finals s’han anat modificant en funció de les idees aportades per l’alumnat i dels resultats obtinguts. Així cada trimestre s’ha fet el següent:

  • 1r trimestre
    • Exposició oral recopilant els resultats de la recerca prèvia.
    • Carta de restaurant amb el menú del dia.
  • 2n trimestre
    • Exposició oral recopilant els resultats de la recerca prèvia.
    • Carta de restaurant amb el menú del dia.
    • Vídeo-tutorial explicant com elaborar un dels plats de la carta.
    • Enquesta sobre productes més saludables de la piràmide alimentària i anàlisi de dos supermercats.
  • 3r trimestre
    • Exposició oral recopilant els resultats de la recerca prèvia.
    • Menú setmanal saludable amb cinc àpats/dia.
    • Enquesta sobre productes més saludables de la piràmide alimentària i anàlisi de dos supermercats.
    • Carta de restaurant amb el menú del dia.

Exemple d’un dels productes finals

Les presentacions s’han preparat amb un suport informàtic, seguint una rúbrica que en pauta el contingut i detalla els aspectes valorats pel professorat. La resta de productes també s’han valorat amb una rúbrica.

Les presentacions i exposicions dels productes són públiques i van dirigides als companys/es d’aula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *