En tractar-se d’un projecte trimestral, realitzat amb diferents grups-classe, els productes finals s’han anat modificant en funció de les idees aportades per l’alumnat i dels resultats obtinguts. Així cada trimestre s’ha fet el següent:
- 1r trimestre
- Exposició oral recopilant els resultats de la recerca prèvia.
- Carta de restaurant amb el menú del dia.
- 2n trimestre
- Exposició oral recopilant els resultats de la recerca prèvia.
- Carta de restaurant amb el menú del dia.
- Vídeo-tutorial explicant com elaborar un dels plats de la carta.
- Enquesta sobre productes més saludables de la piràmide alimentària i anàlisi de dos supermercats.
- 3r trimestre
- Exposició oral recopilant els resultats de la recerca prèvia.
- Menú setmanal saludable amb cinc àpats/dia.
- Enquesta sobre productes més saludables de la piràmide alimentària i anàlisi de dos supermercats.
- Carta de restaurant amb el menú del dia.
Exemple d’un dels productes finals
Les presentacions s’han preparat amb un suport informàtic, seguint una rúbrica que en pauta el contingut i detalla els aspectes valorats pel professorat. La resta de productes també s’han valorat amb una rúbrica.
Les presentacions i exposicions dels productes són públiques i van dirigides als companys/es d’aula.