Experimentem amb el teatre – Implementació

El procés s’ha dividit en tres fases principals, una de recerca, la creació del producte final i la cloenda amb una visita guiada al teatre Kursaal, per a conèixer tot allò que hi ha darrere el teló.

Els grups cooperatius han sigut molt heterogenis i  la planificació de les tasques, molt competencial. Ells mateixos s’han autoplanificat i han assolit els objectius pautats al llarg de les sessions.

L’alumnat transfereix el contingut mitjançant els documents del procés de producció (dietari i documents amb la informació obtinguda), la presentació oral, el tutorial del procés de creació del producte i el producte final. L’alumnat adquireix la consciència d’haver treballat diverses àrees segons la disciplina teatral escollida (escenografia, elaboració de textos, interpretació, comunicació no verbal, disseny de maquetes, maquillatge, vestuari, …). Per altra banda, la tecnologia (informàtica) i l’expressió oral es treballen a nivell transversal i en diverses llengües.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *