Experimentem amb el teatre – Producte final

L’exposició o presentació oral és el mitjà escollit per fer la comunicació del producte final. A més, cada grup ha de presentar una creació d’elaboració pròpia vinculada a la disciplina teatral escollida (maquillatge, escenografia, creació de titelles, …).

Les presentacions es preparen amb un suport informàtic seguint una rúbrica que en pauta el contingut i detalla els aspectes valorats pel professorat. Les presentacions són públiques i van dirigides als companys/es.

Vista l’experiència del primer grup i ja coneixent l’alumnat, l’equip de projectes va creure necessari incorporar l’elaboració d’un tutorial del procés de creació del seu producte. D’aquesta manera pot quedar reflectida l’avaluació competencial a nivell 3 de la majoria dels alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *