Tots a menjar!

És cert que el microorganisme més emprat ha sigut el llevat (és més difícil elaborar un iogurt o una cervesa si no tens els estris específics per fer-ho) però l’originalitat dels alumnes ha donat per molt: des d’entrepans de pa casolà fins a pizzes artesanes, des de cup cakes fins a pastissos amb forma d’unicorn, passant per les receptes més tradicionals. Dins de les possibilitats que ofereix el llevat cada grup ha preparat de forma col·lectiva la recepta que els hi ha semblat més suggerent.

En tots els casos els alumnes han pogut descobrir i experimentar la influència dels microorganismes beneficiosos en les receptes culinàries d’avui en dia i de sempre. Molts ho desconeixien i se n’han sorprès de que sigui així.

Acte seguit, i com no en aquesta situació, tots els alumnes han pogut valorar amb els cinc sentits les creacions dels seus companys. Què millor manera que finalitzar aquest projecte que d’aquesta forma! Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *